Vill du bygga ditt drömföretag?

Hundföretagare är duktiga på hund. De kan sitt yrke, de är drivna och ambitiösa.
Men de saknar ofta verktygen att driva ett framgångsrikt företag.

”Det Ultimata Coachingprogrammet” hjälper dig att jobba med hund framgångrikt och hållbart. Under åtta veckor får du en lärorik och inspirerande onlineutbildning i att utveckla ditt drömföretag. Steg för steg läggs fokus på alla de olika delar som behövs – bygg upp ditt företag från grunden eller utveckla det du redan har.

Skapa ett genomtänkt varumärke som kommer attrahera dina drömkunder, få tips & tricks, och börja ta betalt efter vad du är värd. Allt medan du lär dig hur du sticker ut från mängden!

Du utvecklas tillsammans med andra hundproffs som stöttar, hejjar och hjälper dig bygga upp din hundverksamhet så att du kan nå dina mål. Det behövs fler bra hundföretagare i Sverige. Du behövs!

Redo att satsa?

Coachingprogrammet passar dig som vill utvecklas.
Det är skapat för dig som är lösningsorienterad, brinner för din hundverksamhet och är motiverad att investera i ditt företag och satsa på framtiden. Det är dig vi söker!

Företagande är inte alltid enkelt. Men att kunna leva på att göra det man älskar – det är värt ansträngningen! Att nå sina mål, att hjälpa hundar och hundägare, att faktiskt hjälpa till att göra hundsverige bättre.

Vi hjälper dig. Om du har bestämt dig och vågar satsa så ger vi dig redskapen.

Vi vill att du ska lyckas. 7/6 startar vi!

Det ultimata coachingprogrammet passar dig som…

– Vill kunna leva på ditt hundföretag, hel- eller deltid
(och samtidigt jobba mindre)

-Vill jobba med de kunder som värdesätter det du gör

– Vill ta fram ett koncept där de ekipage du lär känna
återkommer gång på gång

– Vill ha ett fungerande system för marknadsföring och
sociala medier som syns i bruset

…och mycket, mycket mer…

Vår story:
Vi vill göra hundsverige till en bättre plats. För hundar, för hundägare och för hundproffs.

När vi startade Hund Helt Enkelt så var det vår ambition, och två år senare har vi byggt upp en hundverksamhet som vi båda jobbar med på fulltid. På vägen har vi haft en mängd galna idéer, skrattat mycket, jobbat mycket, och hela tiden haft målet i sikte: en hållbar hundkarriär, ett företag som fungerar för framtiden! Vi jobbar med det vi älskar och det märks, våra kunder kommer tillbaka på kurs efter kurs.

Vi planerar inte att bli mindre galna. Att testa och utvärdera och tillåta sig att göra misstag är en förutsättning för att nå framgång. Det är en del av vilka vi är och vad vi gör – nyfikenheten, viljan att ständigt utvecklas och ambitionen att ha roligt på jobbet.

Vi vet hur man syns och hur man får uppmärksamhet. Vi rankar högt på google, vi når ut till tusentals hundmänniskor via facebook och instagram och vår hemsida och blogg är extremt välbesökta.

Nu riktar vi vår uppmärksamhet mot att Sverige ska få fler hundproffs som kan leva på sin passsion. Vi vet hur man gör och vi kan lära dig.

Vi guidar dig till det företag du alltid velat ha!

Programmet består av åtta olika kapitel som är uppdelade på totalt åtta veckor. Tillsammans ger de dig all information du behöver för att utveckla ett framgångsrikt företag. 

Med videoavsnitt, textmaterial och hemuppgifter varje vecka utvecklar och förbättrar du ditt företag under hela programmets gång. Beroende på hur djupt du går in i uppgifterna kan du beräkna att lägga 5-15 timmar i veckan.

Efter detta program kommer du att känna dig betydligt tryggare i din kunskap om vad som behövs för att arbeta som hundproffs, samt få en mycket större förståelse över hur du når och får in dina drömkunder.

Vi är faktiskt så säkra på att du kommer att nå resultat att vi har en pengarna tillbaka-garanti. Om du efter första veckan inte tycker att detta är något för dig, då får du pengarna tillbaka!

Du behöver veta vart du vill ta dig.
Du får hjälp att definiera ditt mål såväl som konkreta verktyg för att faktiskt nå dit. Hitta riktningen i ditt företag!

Du får lära dig ett professionellt kundbemötande, hur du kommunicerar med både dina potentiella och dina nuvarande kunder. Detta kommer göra dig till en tryggare företagare.

Denna vecka fördjupar vi oss i vad varumärke innebär och hur viktigt det är att ha en tydlig kommunikation till kunden. Redan från början når du rätt kund.

Din webbplats är ditt reklamfönster. Du får konkreta tips på hur den blir tilltalande och enkel för kunden oavsett om du bygger den själv eller tar hjälp, samt hur den blir lättare att hitta.

Genom att ha ett strukturerat system och ett genomtänkt koncept ger du ett professionellt intryck till din kund. Detta är helt avgörande för att få återkommande kunder.

Sociala medier är en del av varje företags vardag. Men vilka kanaler du väljer och vilken strategi som fungerar skiljer sig åt beroende på både ditt varumärke och din personlighet.

Många hundföretag går under inom ett år, och ofta beror det på att de har fel modell för prissättning. Vi ger dig användbara verktyg för att räkna ut rätt pris för dig.

I denna omfattande modul får du lära dig knepen som fångar in dina drömkunder, skillnaden på rabatt och erbjudanden och hur du på bästa sätt kommunicerar ditt värde som hundproffs

Vi startar 7/6

Pris: 5900:- (plus moms)

Eftersom vi vill kunna ge bästa möjliga individuella hjälp är antalet platser begränsat till tolv.

 Din tid är begränsad, så slösa inte bort den på att leva någon annans liv. Låt inte bruset av andra människors åsikter dränka din inre röst. Ha mod att följa ditt hjärta och din intuition.

Steve Jobs

Bakom utbildningen

Åsa Jakobsson och Ulrika Högbom och driver tillsammans 
Hund Helt EnkeltValpVerkstan och Hundproffs.nu.

Vi är båda uppväxta i familjeföretag och har entreprenörskapet i blodet. I bagaget har vi bland annat jobb som butikschef, gymnasielärare, frilansande fotograf och författare, vilket har gett en bred grund inom service, organisatorisk förmåga och pedagogik. Drivna av ohejdad nyfikenhet har vi sedan vidareutbildningar inom entreprenörskap, marknadsföring, film, copywriting och grafisk design.

Vi jobbar båda heltid med hunderiet och kommer aldrig att gå tillbaka till en ”vanlig” anställning igen. Det här är världens bästa jobb! Helt enkelt.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att ta kontakt! info@hundproffs.nu